ЗА НАС!

Помощ по пътя към Успеха!

-Ние можем да Ви помогнем по пътя към Успеха!

 

Малко повече за екипа, който стои зад сайта www.kursove123.com!

 

  

 

 За личните качества на хората от екипа

 ...?...

    Ние сме амбициозни и упорити. Чувстваме се удовлетворени, когато успяваме да помогнем и на другите.

   Обичаме работата си! Влагаме целия си ентусиазъм и енергия, за да градим  нашия положителен имидже, за да се развиваме и вървим напред. И това не са само "празни приказки"...

   От личния си опит в чужбина видяхме най-добрите постижения в сферата на е-бучението. Оценихме добрите практики на чуждестранните ни колеги - и знаем към какво трябва да се стремим.

   В работата си се опитваме да постигнем най-доброто, като постоянно работим и се усъвършенстваме.

   В екипа си от професионалисти включваме ентусиазирани, всеотдайни и находчиви личности,  и ако и Вие сте такъв, ще се радваме да се свържете с нас.

 

.

       Лицензирани сме от Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение както следва/ето къде сме публикувани в сайта на Агенцията/:

 

   ЦПО към "Матев-Строй" ЕООД

А ето къде сме публикувани на сайта на Търговския регистър: Седалище и адрес на Управление. Повече информация, в страницата за контакти.

"Матев-строй" ЕООД - Публикация в Търговския регистър - Булстат 123737267

   Лицензирани сме да провеждаме обучения по над 100 професии и специалности, както и обучения по Здравословни и безпасни условия на труд, и чуждоезикови обучения.

   Основната ни цел е да сме в помощ на всеки, който иска да се развива и усъвършенства професионално - като инвестира в себе си.

  Вярваме, че можем да Ви помогнем да придобиете знания и умения, които да са Ви от полза за цял живот.

...?...

   През изминалите години сме работили успешно по много проекти и програми в областта на професионалното обучение на възрастни, измежду които:

 

  • Програма Активни Услуги на Пазара на Труда /АУПТ/
  • Програма "Красива България"
  • Програма "ФАР"
  • "Проект 100"
  • Над 50 успешно проведение обучения към различни ДБТ в страната за обучения на безработни лица
  • Доставчици сме на услуги по ОП "Развитие на човешките ресурси" - и компоненти "АЗ МОГА" и "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ"
  • Ще сме доставчици на услуги по предстоящата да стартира програма "Подкрепа за предприемчивите българи" - Компонент 1 - вижте още за програмата Подкрепа за предприемчивите българи на сайта на Агенцията по заетостта
  • Основен доставчик на квалификационни услуги за предприятия в региона, и на дистанционни обучения по ЗБУТ за клиенти от цялата страна
  • Други

За нашите бъдещи планове 

...?... 

   Бихме искали да наложим нов стандарт и добри практики в качеството на провеждане на дистанционната форма на обучения за възрастни. Ние сме Европейци, и като такива нашите курсисти трябва да имат равна възможност да се докоснат до световните постижения и технологии в тази област.

   Бихме искали да благодарим на всички Вас, които до момента сте се обърнали към нас за различните видове обучения и услуги, които извършваме. Благодарим Ви за топлите отзиви, и Ви пожелаваме Успех!

Последно модифициране: понеделник, 9 октомври 2017, 10:53